Gerbert Pluimers

Gerbert Pluimers (1998) studeert Human Resource Management op Hogeschool Windesheim in Zwolle en werkt daarnaast als Junior HR-Adviseur bij MEESTERLIJK.

Gerbert heeft in 2017 zijn mbo-4 opleiding Manager Transport en Logistiek versneld afgerond. Hierna is hij gestart met de opleiding Human Resource Management. In het eerste jaar groeide zijn interesse voor arbeidsrecht, economie en psychologie en zo is hij in augustus 2018 gestart bij MEESTERLIJK. Na het cum laude behalen van zijn propedeuse heeft hij in de tweedejaarsstage operationele HR-ervaring opgedaan bij Raab Karcher.

Van augustus 2019 tot januari 2020 heeft hij zijn stage uit het derde leerjaar gedaan bij Carintreggeland, een grote zorginstelling voor ouderen. Tijdens deze stage heeft hij op tactisch- en strategisch niveau gewerkt aan en geadviseerd over HR-thema’s. Mede hierdoor heeft hij zijn visie op het HR-vak verder ontwikkeld:

“Voor mij is de taak van HRM om in een veranderende omgeving met strategisch-tactisch-operationele thema’s, taken ervoor te zorgen dat het personeel zoveel mogelijk voldaan is en werkzaam op de juiste plaats bijdraagt aan het doel van de organisatie”.