Wij zijn Meesterlijk

Advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht, mediation en ondernemingsrecht

Wij zijn uw juridische sparringpartner op het gebied van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht, of als mediator arbeidsrecht. Dit doen wij vanuit onze Meesterlijke visie.

Hiermee bedoelen we dat wij bij voorkeur ‘aan de voorkant’ met u meedenken: na jaren bij juridische conflicten betrokken te zijn geweest, is het namelijk onze overtuiging dat het merendeel van juridische conflicten voorkomen kunnen worden als er in een veel eerder stadium juridisch advies was ingewonnen.

De kosten van tijdig juridisch advies zijn bovendien veel lager dan de advocaatkosten ná het ontstaan van het conflict. En dan bedoelen we niet alleen de kosten in financiële zin, maar ook de negatieve energie en beschadiging van relaties die veelal het gevolg zijn van een juridisch conflict. Door onze ervaring in het arbeidsrecht en in het ondernemingsrecht kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden om (escalatie van) een probleem en daarmee onnodige extra kosten, te voorkomen.

Tenslotte is het onze ervaring dat het ‘uitvechten’ van een juridische kwestie bij een rechter meestal niet brengt wat partijen daarbij voor ogen hebben. Ook als de zaak gewonnen wordt, blijkt dat die overwinning veelal ten koste is gegaan van iets anders. Om die reden biedt MEESTERLIJK ook mediation aan in arbeidsrechtelijke kwesties. Het met behulp van een mediator bereiken van een oplossing blijkt tot een grote mate van tevredenheid te leiden, veelal groter dan een gewonnen rechtszaak. Partijen hebben immers zelf invloed op hoe ze de oplossing kunnen bereiken. Dat leidt niet alleen tot een beperking van (procedure)kosten, maar ook tot een meer duurzame oplossing.

Soms is een juridische procedure onvermijdelijk. Ook dan kunnen wij u – gezien onze jarenlange proceservaring – kundig terzijde staan. Sinds het ontstaan van MEESTERLIJK in 2017 zijn de juridische procedures op één hand te tellen. En daar zijn we trots op.

MEESTERLIJK

MEESTERLIJK is als maatschap opgericht op 13 oktober 2017 door Vanessa Gall en Floor Bloem, advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met een jarenlange ervaring bij de grote kantoren in de regio Noord-Oost Nederland. Per 1 april 2021 is Hilmar Wiechers toegetreden tot de maatschap. Hilmar is een ervaren advocaat op het gebied van het arbeidsrecht en van het ondernemingsrecht. Met de komst van Hilmar biedt MEESTERLIJK ook het specialisme ondernemingsrecht.

De advocaten van MEESTERLIJK werken volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Contact opnemen voor advies of afspraak?
Contact opnemen