Expertise Ontslag - Arbeidsrecht advocaat en juridisch advies rondom ontslagrecht

U zoekt een arbeidsrecht advocaat met betrekking tot een (naderende) ontslag zaak? Wij hebben jarenlange ervaring in arbeidsrecht en met ontslag zaken. Uw zaak wordt met de grootste zorg behandeld. Daarnaast biedt MEESTERLIJK ook juridisch advies en rechtsbijstand over ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, reorganisaties en arbeidsovereenkomsten / arbeidsvoorwaarden.

Juridisch advies over ontslag

In de ruim 15 jaar dat wij werkzaam zijn als advocaat in het ontslagrecht hebben wij vaak geconstateerd dat werkgevers (te) lang wachten met het zoeken van arbeidsrechtelijk, specialistisch advies. Het gevolg daarvan kan zijn dat wij pas worden ingeschakeld als er een ernstig (juridisch) conflict is ontstaan, wat de nodige tijd en kosten vergt om op te lossen. MEESTERLIJK doet dit liever anders: wij worden graag al veel eerder in het proces betrokken. Dat betekent dat MEESTERLIJK naast het geven van specialistisch juridisch advies over ontslag ook ondersteuning biedt in de HR-operatie met specialistische kennis over ontslagrecht.

Haal specialistische kennis in huis over ontslagrecht

Als werkgever krijgt u te maken met ontslagprocedures. Soms komt ontslag heel plotseling of ongelegen, bijvoorbeeld bij economische tegenslag of ontslag op staande voet. Andere ontslaggronden zijn minder abrupt, bijvoorbeeld wanneer u met uw werknemer afspreekt dat de arbeidsovereenkomst tegen een bepaalde datum eindigt. We spreken dan van ontslag met wederzijds goedvinden. In dat geval kunt u als werkgever een vaststellingsovereenkomst voorleggen. Mag ontslag tijdens ziekte van uw werknemer? Allemaal onderwerpen en vragen waar u als werkgever mee van doen krijgt. Met een goede arbeidsrecht advocaat aan uw zijde staat u niet alleen sterker, maar haalt u ook specialistische kennis in huis.

FAQ - Vraag en antwoord over ontslag

Hulp van ervaren advocaten bij ontslag?

Wilt u advies of hulp bij ontslag van een arbeidsrecht advocaat? Neem direct contact op. 

Het kantoor van MEESTERLIJK bevindt zich aan de Zwartewaterallee 46, 8031 DX in Zwolle en is centraal gelegen. De locatie is goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto parkeren bij de hoofdingang van het gebouw ons advocaten kantoor. Binnen enkele minuten zit u op de ring of snelweg van Zwolle.

Contact opnemen voor advies of afspraak?
Contact opnemen