MEESTERLIJK Arbeidsrecht

Bij MEESTERLIJK kunt u terecht voor verschillende expertises op het gebied van het Nederlands arbeidsrecht. De dienstverlening is voor zowel werknemers als werkgevers en HR-professionals. Wij bieden u de volgende expertises en dienstverlening:

Arbeidsrecht advocaten

Onze advocaten verzorgen juridisch advies en bijstand in gerechtelijke procedures aan bedrijven, instellingen en particulieren op het gebied van het arbeidsrecht. Lees meer over onze dienstverlening arbeidsrecht advocaten.

Cursussen arbeidsrecht voor HRM / HR-professionals

Onze cursussen op het gebied van het arbeidsrecht richten zich op HR professionals en op leidinggevenden. De onderwerpen worden samen met u bepaald en op uw organisatie en branche toegesneden. Lees meer over onze cursussen voor HR-professionals.

Arbeidsjuridisch projectmanagement.

Uitvoering en management van (grotere) HR-projecten, zoals bijvoorbeeld een reorganisatie of harmonisatie, of een wijziging van een functiehuis en arbeidsvoorwaarden. Meer over arbeidsjuridisch projectmanagement.

Juridische ondersteuning HR-afdelingen

Naast rechtsbijstand en cursussen/opleidingen op het gebied van het arbeidsrecht biedt Meesterlijk ook advies en ondersteuning aan de HR-operatie. Naast grotere HR-projecten gaat dit bijvoorbeeld om beleidsadvies of cases waar specialistische kennis van het arbeidsrecht nodig is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Due Diligence Onderzoeken (DDO's)

Verder ondersteunen wij regelmatig accountants of financieel adviseurs in Due Diligence Onderzoeken (DDO’s), zowel op het personele vlak als wat betreft de contracten en de vennootschapsrechtelijke structuur.

Contact opnemen voor advies of afspraak?
Contact opnemen