Arbeidsrecht advocaat uit Zwolle met jarenlange ervaring in ontslag

U zoekt een arbeidsrecht advocaat in de regio Zwolle? Wij hebben jarenlange ervaring in arbeidsrecht en ontslag zaken. Wij helpen u graag met advies en rechtsbijstand. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor  juridisch advies en rechtsbijstand over ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, reorganisaties, arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden.

Waarom is tijdig juridisch advies belangrijk bij ontslag?

In de ruim 15 jaar dat wij werkzaam zijn als advocaat in het ontslagrecht hebben wij vaak geconstateerd dat werkgevers (te) lang wachten met het zoeken van arbeidsrechtelijk, specialistisch advies. Het gevolg daarvan kan zijn dat wij pas worden ingeschakeld als er een ernstig (juridisch) conflict is ontstaan, wat de nodige tijd en kosten vergt om op te lossen. MEESTERLIJK doet dit liever anders: wij worden graag al veel eerder in het proces betrokken. Dat betekent dat MEESTERLIJK naast het geven van specialistisch juridisch advies over ontslag ook ondersteuning biedt in de HR-operatie met specialistische kennis over ontslagrecht.

Haal specialistische kennis in huis over ontslagrecht

Als werkgever krijgt u te maken met ontslagprocedures. Soms komt ontslag heel plotseling of ongelegen, bijvoorbeeld bij economische tegenslag of ontslag op staande voet. Andere ontslaggronden zijn minder abrupt, bijvoorbeeld wanneer u met uw werknemer afspreekt dat de arbeidsovereenkomst tegen een bepaalde datum eindigt. We spreken dan van ontslag met wederzijds goedvinden. In dat geval kunt u als werkgever een vaststellingsovereenkomst voorleggen. Mag ontslag tijdens ziekte van uw werknemer? Allemaal onderwerpen en vragen waar u als werkgever mee van doen krijgt. Met een goede arbeidsrecht advocaat aan uw zijde staat u niet alleen sterker, maar haalt u ook specialistische kennis in huis.

Hulp bij ontslag van ervaren arbeidsrecht advocaten uit Zwolle

Wilt u advies of hulp bij ontslag van een arbeidsrecht advocaat uit Zwolle? Neem direct contact op. Het kantoor van MEESTERLIJK bevindt zich aan de Zwartewaterallee 46, 8031 DX in Zwolle en is centraal gelegen. De locatie is goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto parkeren bij de hoofdingang van het gebouw ons advocaten kantoor. Binnen enkele minuten zit u op de ring of snelweg van Zwolle.