Juridisch advies of bijstand bij reorganisaties via Meesterlijk

Uit de gegeven informatie over de arbeidsrechtelijke spelregels bij een reorganisatie blijkt dat kennis over de regels die gelden bij een reorganisatie van groot belang zijn.

Juridische kennis belangrijk vanaf begin reorganisatieproces

Wij zijn van mening dat deze kennis niet vroeg genoeg in het reorganisatieproces kan worden ingezet. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat de beoogde reorganisatie niet doorgevoerd kan worden of dat de ontslagvolgorde onjuist wordt toegepast.

Met onze kennis en ervaring van deze spelregels kunnen wij aan de tekentafel, samen met u, de juiste keuzes maken in het belang van uw bedrijf enerzijds en die anderzijds overeind zullen blijven voor het geval het UWV een ontslagaanvraag toetst.

Stappen proces reorganisatie

Een reorganisatie is voor ons een stapsgewijs proces. Wij hebben daarom een overzichtelijk stappenplan gemaakt die als leidraad kan worden gebruikt in geval van een reorganisatie.

Meer weten of een afspraak maken over advies of hulp bij reorganisatie?

Wij hebben jarenlange ervaring in arbeidsrecht en juridische projecten, zoals reorganisaties. Uw project wordt met de grootste zorg behandeld. Daarnaast biedt MEESTERLIJK ook juridisch advies en rechtsbijstand over ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en arbeidsvoorwaarden.

Wilt u meer informatie of advies en hulp met betrekking tot een reorganisatie? Neem direct contact met ons op via email of telefoon