Arbeidsmediation via MEESTERLIJK

Wij zijn van mening dat mediation een goede alternatieve geschilbeslechting is, in het belang van beide partijen. We zullen dan ook altijd met onze cliënten de afweging maken of mediation een optie is. Lees meer over onze werkwijze bij Mediation op de pagina Hoe verloopt een arbeidsmediation traject?  

MfN-geregistreerde mediator

Tijdens de mediation worden partijen door een onafhankelijke, bij voorkeur MfN geregistreerde, mediator begeleid om het conflict op te lossen. Ook vanuit Meesterlijk bieden wij partijen mediation aan. Vanessa Gall heeft de mediationopleiding afgerond en zij wenst zich tevens als MfN mediator te laten registreren.

Geen mediation mogelijk bij betrokkenheid cliënten MEESTERLIJK

Vanessa kan geen mediator zijn in kwesties waarbij onze eigen cliënten zijn betrokken. Wij zullen dan zorgdragen voor de inschakeling van een andere, capabele mediator.

Neem contact met ons op voor mediation of advies bij arbeidsconflicten.

Wilt u advies of hulp met betrekking tot arbeidsmediation? Neem direct contact met ons op via email of telefoon

Arbeidsmediation in de regio Zwolle

U zoekt mediation bij een arbeidsconflict of een arbeidsmediator in de regio Zwolle? Wij hebben jarenlange ervaring in arbeidsrecht en arbeidsmediation. Uw situatie wordt met de grootste zorg behandeld. Daarnaast biedt MEESTERLIJK ook juridisch advies en rechtsbijstand over ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en arbeidsvoorwaarden.

Het kantoor van MEESTERLIJK bevindt zich aan de Zwartewaterallee 46, 8031 DX in Zwolle. 

Onze locatie is goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren bij de hoofdingang van het gebouw. Na afloop bent u binnen enkele minuten weer op de ringweg van Zwolle of de snelweg.