Ga naar overzicht

Hilmar Wiechers wordt partner bij MEESTERLIJK

31-03-2021 12:51
Hilmar Wiechers wordt partner bij MEESTERLIJK

Per 1 april 2021 treedt Hilmar Wiechers toe in de maatschap als partner. MEESTERLIJK, opgericht in november 2017 door Floor Bloem en Vanessa Gall, is gespecialiseerd in arbeidsrecht en mediation. Met de komst van Hilmar, wordt dit nu uitgebreid met ondernemingsrecht.

Hilmar heeft na afronding van haar studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, bij verschillende advocatenkantoren gewerkt als advocaat/partner. Na een uitstap naar het bedrijfsleven als bedrijfsjurist was ze tot voor kort partner bij Firm & Finance Advocaten in Zwolle.   

‘Ik heb erg veel zin in deze nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik heb Vanessa en Floor leren kennen als gepassioneerde en vakkundige advocaten. Zij hebben in een korte tijd een succesvolle praktijk opgezet, en ik ben trots dat ik daar een bijdrage aan mag gaan leveren’ aldus Hilmar.

Floor: ‘We zijn erg blij met de toetreding van Hilmar. We kennen haar al enige jaren, en zijn ervan overtuigd dat zij met haar kwaliteiten en gedrevenheid goed bij ons past en een waardevolle aanvulling op ons kantoor is’.

‘Door het uitbreiden van onze expertises versterken wij onze positie aanzienlijk en hebben we zin in de toekomst. Wat ons betreft een MEESTERLIJKE zet!’ vult Vanessa aan.